GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Emin-Zekiye Üstünel Ortaokulu

Mehmet Emin-Zekiye Üstünel Ortaokulu

DEĞİRMİÇEM MAH. 16028 NOLU SK. NO: 3 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Türk MilliEğitiminin temel amaçları doğrultusunda geçmişten aldığı öz güven ve güç ile çağın gereğine göre yaşayıp Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen çağdaş ,nitelikli , demokrat ve verimli okul toplumunu oluşturmaktır. Atatürkçü düşünce sisteminin ; çağdaş insan, profesyonel meslek adamı ve uzmanı, toplum lideri, Olarak öngördüğü vatandaş profiline ulaşmak ve tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş bir insan tipi ortaya koymaktır.
Misyon
Kendine ve insan haklarına saygılı özgür ve demokratik düşünen , Öğrenmeye ve arastırmaya hevesli , Sorumluluk sahibi kendine güvenen iletişim becerileri yüksek Atatürk ilke ve inkilaplarını özümseyen bireyler yetiştirmek ; Teknolojik tüm gelişmeleri okulumuza kazandırmak ; 21 yüzyıla ayak uydurarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazandırmak, Öğrenmenin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
başlama: 08:10 bitiş: 14:45
Ulaşım
OKULUMUZA HER YERDEN RAHATLIKLA OTOBÜS, MİNİBÜS VE TRANVAYLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR
OKULUMUZ ŞEHİTKAMİL İLÇE MERKEZİNDEDİR