GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Emin-Zekiye Üstünel Ortaokulu

Ara

8-10 Aralık 2023 Tarihleri arasında ESTONYA da yapılacak olana YONEX Estonian Youth İnternational U15 Milli Takımı temsilen katılan okulumuzun öğrencisi Buğlem KOYUNCU ya başarılar dileriz

Tem

LGS sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan öğrencmiz Fatma HOMAK,Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin tarafından ödüllendirildi.Milli eğitim müdürümüz Yasin TEPE ile birlikte öğrencimizi evinde ziyaret eden Fatma ŞAHİN öğrencimizi ve ailesini tebrik ederek tam altınla ödüllendirdi.

Tem

2023 LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu öğrencileri Fatma HOMAK ve Öykü CIKCIK düzenlenen bir törenle  Okul Müdürümüz Ahmet YAŞAR tarafından ödüllendirildi.İlçe milli eğitim müdürü Mehmet YAĞCI ve çok sayıda öğrenci ve velinin katıldığı törende Türkiye birincisi olan öğrencilerimize “Birincilik Şilti”verildi.Önceki yıllarda toplamda 11 Türkiye Birincisi çıkaran okulumuz  2023 LGS’de ise iki öğrencimizin daha Türkiye birincisi olmasıyla şampiyon sayısını 13’e yükseltti.Okulumuzun onur köşesine Şampiyonluk resimlerini kendi elleriyle asan öğrenciler  aileleriyle birlikte büyük bir gurur yaşadılar. Bu büyük başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor,onların yetişmesinde büyük fedakarlıklar gösteren öğretmen ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2023 LGS sınavında öğrencilerimizden Fatma HOMAK ve Öykü CIKCIK tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olmuşlardır.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Onları yetiştiren öğretmenlerimize ve anne babalarına emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ PELİN YILMAZ AKIL VE ZEKA OYUNLARINDA PENTEGO DALINDA BİŞRİNCİLİK ELDE ETTİ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü vefatının 83. yılında saygıyla anıyoruz.